Markedsføring for B2B

Er du klar for 2021?

Godt innhold

- ditt viktigste verktøy

Dagens B2B-marked er i sterk endring. Folk ønsker ikke salg, de ønsker kunnskap. Det betyr at godt innhold er utrolig viktig i digital markedsføring. Gjennom innhold av høy kvalitet etablerer du bedriften, og dine ansatte, som pålitelige eksperter innen ditt felt. Godt innhold kommuniserer budskapet ditt, utdanner mottakeren, skaper tillit og overbeviser dem til å kjøpe dine produkter eller tjenester. Å tilby innhold av høy kvalitet er en av de viktigste grepene du kan gjøre for å skape interesse, tiltrekke kunder og øke salget.

Godt innhold fokuserer på din kundegruppes behov og utfordringer, og tilfører en konkret nytteverdi. I dag vet vi at kjøp som oftest begynner med research på internett. Vi undersøker, sammenligner og stiller spørsmål, før vi bestemmer oss for hvilken leverandør vi skal velge. 

Da er det viktig at potensielle kunder finner deg, slik at du kan opparbeide deg tillit hos krevende B2B-beslutningstakere, og deretter bli deres fortrukne leverandør. 

 

Inbound marketing

- gjør innholdet ditt til en magnet

Inbound marketing er en effektiv, digital markedsføringsstrategi. Med denne metoden kan du tiltrekke flere besøkende til ditt nettsted, konverterer de til leads, og til slutt til kunder. På denne måten kommer potensielle kunder til deg, i stedet for at du jakter på dem. Det gode innholdet ditt er som en magnet.

Ved å tilby riktig innhold til riktig kunde til rett tid, kommer din bedrift inn i en tidlig fase i kundereisen. Ved å lede kunden gjennom hele kjøpsprosessen, skaper du verdifull tillit mellom deg og kjøperen.

 

HubSpot

- gir innholdet ditt fart og effekt

HubSpot er et verktøy som setter innholdet ditt i system, og gir deg en effektiv og målbar markedsføring som fører til vekst.

Gjennom struktur og planlegging, vil du alltid vite hva slags innhold kundene dine leter etter, og kunne levere i overensstemmelse med dette. Med andre ord får du alt du trenger på ett og samme sted, samt en systematisk og helhetlig måte å jobbe på. 

Ønsker du større synlighet, bedre leads og flere salg? iNord har lang erfaring med godt innhold, enten det er i form av tekst, foto eller video.

Book et gratis møte med oss for å se hvordan vi sammen kan få din bedrift til å vokse i 2021.